Livet i norrland

#inspertionstouch


Har gått och blivit helt fast i insperations bilder. Jag använder tre olika datorer med egna mappar helt proppade med enbart insperations bilder(iphonen blir en fjärde). Så fort jag ser något som faller mig i smaken sparar jag det i den mappen. Har också en hemlig blogg där jag lägger upp en del utav alla de insperationsbilder jag lägger upp här. Men den tänker jag inte visa för det är min enga lilla skattkista!

Sitter nu och väntar på min pizza som ska anlända snart. Medan jag väntar ska jag dricka julmust och använda min kreativitet till att göra någon slags förrätt med. Men det får vi se hur det går med...#insperationstouchDet har blivit många insperationstouch-inlägg på sistonde så jag gjorde en kategori där jag kommer samla alla dessa inlägg. Bra va?

#insperationstouch

Livet i norrland
Som ni kanske märkt de senaste dagarna så har uppdateringen varit den bästa men det blir bättre, jag lovar! Det är nämnligen så att mina teknikprylar inte riktigt vill samarbeta men jag lovar er att jag gör mitt bästa!

Efter åsynen utav bilden ovan som jag hittade på Elin Klings grymma blogg blev jag bara störtsugen på en leopardmönstrad tröja. Gillar också hur leofläckarna användes till enkla smycken. Nu: sova!

#insperationstouch

Livet i norrland
Bild från http://kanal5.se/andreaswijk

#insperationstouch

Livet i norrland
Bläddrade runt lite på stockholm streetstyle och hittade den här looken. Skulle inte säga nej till den kjolen i första taget i alla fall! Nu ska jag lägga mig och sova inför morgondagens... ska vi säga jobb? Det får bli så. Mer om det får ni veta senare!

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare