Livet i norrland

Regn


|  Halsband köpt på en liten indisk bazaar i Italien  |

Denna dag har ju då bara bestått av regn, men jag klagar inte. Inte riktigt iallafall... Det är något mysigt ändå med att ligga inne och höra regnet smattra på taket utanför och höra hur det blåser till ibland. Så länge man inte behöver utsättas för att vistas i ovädret mot sin vilja och känna hur regnet bara piskar en rakt i ansiktet och hur vattendropparna tränger sig in i hårbottnen och sedan rinner nerför nacken innanför kläderna, då är jag inte nöjd.

Alltså, som förhållandena ser ut just nu när jag sitter nyduschad och ska dricka oboy och läsa lite tidningar, då gör det inget att regnet smattrar mot taket. Jag är däremot säker att jag inte kommer ha samma possitiva inställing imorgon när jag ska sätta mig på cykeln och trampa i ovädret till skolan...

Vad har vi då lärt oss av detta? Jo, regn är bra i lagoma mängder i vissa situationer som inte innefattar tvång. Puss och kram vänner.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare