Livet i norrland

3 favvisar


Hamnade lite efter på New Yorks modevecka men nu när den är i London har jag försökt ha lite koll iallafall. Här är iallafall mina favoriter hittills från den brittiska huvudstaden: Mary Katrantzou (hon har alltid helt makalösa prints, förra våren gjorde hon en kollektion för topshop också med svinsnygga klänningar bland annat...), Ederm (gillar hur dom använder transparenta tyger och ett extra plus för musikerna som satt mitt på visningsgolvet), Peter Pilotto (här är ett till märke med alltid lika enastående prints).

Alla bilder är från style.com 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare