Livet i norrland

Lamor, venedig och allt därimellanHär kommer då bilder från resan som den största delen av min sommar bestod utav. Den började i en buss och gick genom Europa hela vägen till Italien med den fina orkestern jag är med i. Efter en vecka där och en dagsvisit i Venedig åkte bussen hemåt igen men i Tyskland blev jag upphämtad av min familj för att fortsätta roadtripen ner till Torrevieja. På vägen hann vi bland annat sova över i ett litet gästhus i Alperna, spendera en natt på ett hotell som var granne med en gård full av lamor, minimala hästar och gäss bland annat, besöka ett koncentrationsläger och en massa annat...

Tänkte bjuda på fler bilder men slängde ett öga på klockan och insåg att jag kanske borde sussa, så godnatt vänner. 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare