Livet i norrland

ja hej

Jag har varit lite för inaktiv är, eller inaktiv är en underdrift, va i helvete är det med mig? Jag uppdaterar inte alls slutpratat om det, men tänkte ge detta inlägg och min framtida uppdatering till Isa Landström. Läs twitter om ni undrar varför det är så naw (för jag svär att det är så ni tänker).

Nu är bara frågan, vad vill ni veta? Vad jag har haft på mig de senaste månaderna? Vad jag har gjort? Hur min häst/frukt som inte finns mår? Ge gärna tips och jag har ett önskat inlägg jag ska ta och göra sådär någon månad för sent men bättre sent än aldrig eller hur?

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare