Livet i norrland

Jackan| Jackorna uppifrån vänster: Chicy, H&M, Romwe, Chicy, Chicy, H&M  |

För det första tack för komentaren!! Har funderat länge på vilken jacka som ä snyggast och kom fram till att mc-inspirerade jackor med snedknäppning bara inte kan bli fel. Det behöver inte vara en skinjacka utan skulle lika gärna kunna vara en kappa, tweedkavaj eller annan jacka utav något slag, men just dendär sneda dragkejan brukar alltid ge en jacka detdär lilla extra.

Så i vinterjackeform skulle detta kunna vara tillexempel en kappa då. Har sett en massa snygga på många olika ställen och hoppas att du kan hitta något du gillar här ovan också!! ja hej

Jag har varit lite för inaktiv är, eller inaktiv är en underdrift, va i helvete är det med mig? Jag uppdaterar inte alls slutpratat om det, men tänkte ge detta inlägg och min framtida uppdatering till Isa Landström. Läs twitter om ni undrar varför det är så naw (för jag svär att det är så ni tänker).

Nu är bara frågan, vad vill ni veta? Vad jag har haft på mig de senaste månaderna? Vad jag har gjort? Hur min häst/frukt som inte finns mår? Ge gärna tips och jag har ett önskat inlägg jag ska ta och göra sådär någon månad för sent men bättre sent än aldrig eller hur?

long time no see

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare