Livet i norrland

jeans och gym|  keps köpt i Spanien  |  tröja H&M man  |  bälte gamalt  |  jeans Garage  |  väska Accent  |  jacka mors gamla  |  halsduk kommer inte ihåg  |  converse  |

Det blev att ta på mig mina fd favoritjeans som jag glömt bort i garderoben. Har inte använt riktiga blåa jeans förutom mina slitna nuvarande favoriter ifrån Gina på jag vet inte hur länge. Så detta var vad jag hade på mig och jag passade faktiskt på att ta bilder när jag ändå hade lite tid men dom blev inte bra dock. Jag får ta och tvinga Ebbis att fota så jag slopper känna mig som en idiot med mitt stativ...

Efter skolan tog jag och Isa oss ett pass på gymmet och pratade om allt mellan himmel och jord. Som kontrast till det köpte Isa en marabou som vi åt på medans vi väntade på bussar vi inte skulle åka med. När jag kom hem försökte jag plugga men somnade och åkte därefter till min polle.

En bra och faktiskt ganska torr dag jämfört med igår. 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare