Livet i norrland

hemlighetsfull idag


Efter skolan idag tog jag mig till stan där jag och Alva gick på en rolig sak där jag också har tagit på mig en av de skummaste untmaningarna någonsin. Jag ska alltså göra något jag aldrigt gjort förut inför publik... Men vi får se hur det går och jag ska berätta för er vad det är så oroa er inte (som om ni skulle orora er).

Efter det fikade (vi åt inte mellanmål, ni vet hur mycket jag inte gillar det ordet) jag och Alva på Waynes och drog sedan på flagg. När jag kom hem pluggade jag istället för att ta hand om min ponny eftersom min mor gjorde det idag och när hon kom hem blev en sak som jag inte är säker på om den ska bli av möjlig, vilket gjorde mig löjligt glad. Vad hemlighetsfull jag är idag...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare