Livet i norrland

cykellycka nu


Åh jag är små löjligt glad nu när jag har fått tillbaka min kära elcykel efter krashen. De har bytt framdäck med motor, styret, sadeln, pakethållaren och batteriet. Det var nästan bara ramen som var hel. Jag blir så stolt över min smidighet även om det var vägen som var ivägen.

äNu ska jag packa ihop lite saker eftersom det är tävling imorgon. Ska också packa en extra väska med vanliga kl'der så jag och min syster ska gå en sväng på birsta för att inhandla nödvändigheter till hösten. Kan behövas nu när jag har rensat ut hälften tror jag!


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare