Livet i norrland

alldelesSkulle vilja vara såhär hel nu. Känner mig som en trasig docka som lägger benen på ryggen så fort någon försöker röra den ungefär. Jag har spenderat de senaste dagarna inomhus med plåster på kroppen och en underbart irriterande huvudvärk som inte vill släppa. Kommer dock försöka ta mig till skolan och fixa mig genom en så lång bit av en skoldag jag kan imorgon. 

Annars så, hur är det med er med hela kroppar och huvuden? Jag har glömt bort hur det känns att vara hel och har börjat vänja mig vid blickarna man får av förbigående främlingar. Det är undefär som att man skulle ha värdens största mjölkmustach och sparris mellan tänderna och främlingen undrar, har hon inte sett sig i spegeln på ett tag eller?

Nä men nu ska jag äta middag och låta er leva vidare. 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Hanna

GLÖ,, INTE ATTE ÄR SKOLFOTO IMORGON!

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare