Livet i norrland

Seriöst, nån som vill hjäpa

Jag har ett problem. Ett STORT problem (dock ilandsproblem). 

Jag behöver någon som kan hjälpa mig genom att ställa upp som modell/liknande. Problemet ligger i att insperationen i min insperationskopp håller på/har runnit över kanten. Det resulterar för det fösta att mina inspmappar i dator, i-phone, i-pad, ja allt som går att spara saker på säket tar upp 75% av minnet på de olika sakerna. För det andra går min hjärna ständigt runt och tänker på olika kombinationer av kläder, miljöer, föremål osv med jag har inget att göra av med det jag kommer på. För det tredje kan jag inte bestämma mig för vad jag ska ta mig eftersom jag antingen vill ha de kläder som finns på mina inspbilder eller drömplagg som kostar tusentals kronor eller så vill jag ha allt i sin garderob på en och samma gång. Sedan för det fjärde så blir jag som ni kanske märkt lite (eller mycket) desperat.

Kan något snäll själ hjälpa mig med detta genom att ställa upp som modell eller inte fan (inte svära Maja) vet jag. Vad som helst! Släng iväg ett sms, kika majanylund, komentar, eller gamla hederliga facebook går ju också. 

Just nu kan jag bara ta hjälp av min övergulliga hund så kom igen! 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: mia

fina bilder:) Vad har du för kamera? :)

URL: http://hjartponnys.blogg.se

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare