Livet i norrland

Vill sova


Hallå. Har varit och tränat med min häst i Timrå och kom precis hem. Då jag har skola imogon borde jag skynda mig då jag kommer vara död imorgon annars - som jag var idag. Tror inte jag varit så nära att somna på en lektion som jag var på sista passet idag. Ni vet halvblunda, spärra upp ögonen och koncentrera sig, sedan blir allt suddigare och suddigare, man halvblundar och kommer sedan på sig själv igen och spärrar upp ögonen osv. Det resulterar alltid i slutändan att man har läst om texten ca 10 gånger och sedan fortfarande inte förstått inerbörden...

Någon som känner igen sig? 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Evve

Här ska du få mitt million dollar tip för skolan: Anteckna MASSOR på själva lektionen. Skriv ner det mesta som läraren säger, träna på att anteckna snabbt. Det brukar hjälpa mot att somna också. Sen på proven kommer du vara grym eftersom du fattat allt som läraren tyckte var viktigt.

URL: http://www.godistips.se

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare