Livet i norrland

gröna saken igår|  jacka Americana Classic Vintage  |  t-shirt Stradvarious  |  jeans Dr Denim  |  Converse  |  kepsen är en gåva  |

Igår vet jag inte vad jag tyckte om min position i världen. Eller jo det gjorde jag, men så missnöjd som jag var så blev jag halvt vilseledd i mina tankar så jag inte visste vad jag tyckte. Fattar ni vad jag menar? Inte jag heller, men jag skyller det på vädret eftersom det är allt annat än bra här i norrland. Men när jag tänker över hur missnöjd jag är över min position så glädjs jag åt ett annat faktum, det faktumet att jag byter ut positionen till en annan, nämnligen Stockholm på fredag morgon.

UNDERBART

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare