Livet i norrland

Jag och stunden efter skolan


Jag. Streetstyle i Elles trendbibel utav Tommy Ton (älskar den fotografen/bloggaren jakandjil.com) mitt efterskolanmål (har alltid hatat ordet mellanmål), lite mer läsning och mer läsning från Vogue och Elle.

Idag har jag spenderat andra dagen som störst på grundskolan, så nu är det min tur att insperera dom mindre till att vara lika duktig som jag ska vara. Haha nej, nej, nej. Vet inte vad man gör som nia. Lär de mindre  lite brottar grepp till att använda på lärarna och otroligt rebelliska bus de kan göra på skolan när vi har lämnat den. Till exempel att sätta tejp på kranarna så att toalettbesökaren efter får sig en härlig miniducsh fram tills den kommit på problemet. Eller nej jag vet! Limma fast lärarnas pennor i bordet med atomlim så att de inte kan föra deras viktiga anteckningar i kalendrarna vars framsidor säkert pryds utav bilder på deras barn/barnbarn.


Lol nej lol, inte göra så lol. Nu ska jag äta och säger återigen lol och god kväll.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare