Livet i norrland

Efteråt
|  bomberjacka Zara  |  shorts Bikbok  |  håkanpåsen  |  skor Jeffrey Campbell  |  klocka Marknad i Spanien  |

När skolan var avklarad och mitt såkallade efterskolansmål glidigt i magen svepte jag om från mina slappkläder jag hade i skolan till lite roligare grejer och gjorde sedan stan med syster min. Köpte mig inget eftersom jag ska till Stockholm nästa helg (ska shoppa röven av mig) och försöker spara allt vad jag har till dess.

Tänkte inte på det innan men jag flyger på första blden. Coolt ju, eller? Lol igen. Lol.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Sophie

Vad hade du på dej på skolavslutningen? (:

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare