Livet i norrland

angelica blick for nly trend
Nu verkar det som att allt har blivit bra igen. Det började med att man inte kunde gå in på bloggen över huvudtaget, så man kom fram till en länk till en annan hemsida men det försvann efter ett tag. Sedan kunde jag inte ladda upp bilder eller inlägg över huvud taget för utom på mobilen men nu så!

Här ovan ser ni iallafall kollektionen som Angelica Blick har släppt för Nelly Trend och crawingsen som uppstår vet jag inte vad jag ska göra utav. Helst vill jag ha den grå klänningen eller allt. Här nedan kan ni klicka er till kollektionen.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/m%C3%A4rkeskl%C3%A4der/angelica-blick-for-nly-trend-2321/ 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

Kavajen är så jävla awesome jag dör OMG OMG OMG

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare