Livet i norrland

för sensommaren och hösten som dock är långt borta|  vit skjorta Weekday  |  halsbanden Lindex  |  skinnkeps Bikbok  |  batikjeans Bikbok  |  mönstrade byxor Lindex  |  kimono Weekday  |  blå bomberjacka Lindex  |  örhängen Weekday  |  gråa Shorts H&M  |  vinröd kavaj Gina Tricot  |  bustiers Gina Tricot  |  bruna boots Scorett  |  svarta stövletter Jeffrey Campbell  |  lågskor Choies  |  jeansshorts Bikbok  |  kornblå klänning Weekday  |  väska H&M  |  svart bomberjacka H&M  |  halsband Lindex  |  stentvättad kjol Bikbok |  stickad tröja Weekday  |  paljettkjol Zara  |  mönstrade byxor Zara  |

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare