Livet i norrland

hallådär


|  keps från marknad i Spanien  |  t-shirt Stradivarious  |  shorts Bikbok  |

Den sista kvällen i spanien fick detta bli min klädsel, svart som i graven men med en keps som sportade till det. Nu är jag hemma riktigt och har gjort massor och inget. Eftersom jag dygnade när vi åkte hem var jag som ett lik på Måndagen, och då gjorde inte stalljouren saken bättre eftersom jag var tvungen att kliva upp 6. Sedan visade det sig att jag skulle jouren veckan ut, alltså kliva upp 6 varje dag... Skulle man skratta eller gråta?

Jag har också haft en massa bloggar att läsa ikapp på och tidningar/kataloger att titta igenom, vara med vänner, rida på hästen och spela på pianot jag saknat så och sedan sova lite där i mellan. Ni förstår? Sedan kom ju bloggen också och som ni har märkt har jag prioriterat det andra ganska hårt men nu är jag människa igen (nästan) så jag ska göra mitt bästa! Wish me good luck.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare