Livet i norrland

Här bor jag, fast näe


Dröminredningar. Det jag skulle se fram emot mest när jag någon gång i framtiden flyttar hem ifrån skulle vara att få inreda stället. Bilderna ovan ger mig crawings efter att få ha ett eget ställe att få vara i. En STOR säng, vita väggar blandat med bohemtyger, gammalt trä, råa detaljer, utstickande saker, fotografier och moodboards lite här och var. You name it.  

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: ida

kan du inte lägga upp på dina skolavslutningskläder? :)

Svar från Livet i norrland

jag har faktiskt klänningen med mig hit ner så om jag får nån bra bild kan jag visa den med pressbild på skorna som jag lämmnade hemma :)

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare