Livet i norrland

GRATTIS MAJA ÄNTLIGEN BYXMYNDIG!!!!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Majas födelsedag!!!! Som dom flesta borde veta så är maja i Spanien just nu och shakkar ass, solar, shoppar osv.. Så jag lovade henne att göra ett inlägg på hennes blogg när hon fyllde år! Kanske ska presentera mig, jag heter Ebba Lundgren, gillar att kolla på serier, dricka läsk ur min favvomugg, tugga tugummi och äta kycklingklubbor. Har varit tight med Maja sedan förskolan! Jag är det längsta från modebrud så vet inte om detta var en sån smart idé.. Hade tänkt att lägga upp några bilder, men datahelvettet lägger inte upp något....arg.... Men det är så att jag hade tänkt att fly stan en stund och det är så att min buss går faktist snart och jag har inte packat än så måste tyvärr sluta nu, ADIOS MAJAS LÄSARE!!! Kanske lägger upp något från mobilen eller så, har en 8 timmars bussresa framför mig.... (OCH FÖRLÅT FÖR DET USLA INLÄGGET MAJA MEN VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA!!!)
Livet i norrland


Klarade att få upp en bild!!! YeeAAaaAA, detta är Maja solandes på mitt goa tak hehe really qt

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare