Livet i norrland

en midsommaarnattsdröm

Okej, jag har ärligt talat inte suttit vid datorn på 3 dagar. 3 dagar, förstår ni? Min tid har gått åt vänner, min lilla häst, nykameran och igår åt midsommar. 

Angående min kamera så håller jag på lära mig den. Det är svårt men till spanien (som jag drar till om fem dagar!) ska jag vara säker så att jag kan ta bilder till er. Kommer också försöka fixa ett internet så uppdatering kommer komma upp och även en hel del tidsintällda inlägg. Låter bra?

Men allt kan ni inte förvänta er av mig, jag kommer ha mycket annat för mig som till exempel sola mig brun som en peppakaka, shoppa upp varenda krona, äta god mat och lida av matkoma, BADA, dansa och heja på Spanien i fotbolls-EM.

Lalalalala längtar 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare