Livet i norrland

Sköna saker


|  t-shirt Stradivarious  |  jeans Gina Tricot  |  Converse  |

Sköndag idag. Det blir så ganska ofta faktiskt . Favoritjeansen åker på och mina converse som kanske inte är sådär jättehela, men ack så sköna! Så idag fick det bli en dagens. Länge sedan nu... 

Nu ska jag ta mig till sängen för att tagga mig inför tävling imorgon. Jag och min syster kommer att byta hästar och med tanke på att det gick väldigt bra på Pucken (som systers häst kallas) förra helgen så har jag goda förhoppningar. Men nu ska jag inte ta ut saker i förväg här eller dra ut på tiden alldeles för mycket. Sova är vad jag behöver.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare