Livet i norrland

2 goa2 mycket goa grejer, baconwrap och pestotoast tänkte jag ge er recept på! Snällt va? 

Baconwrap: Man börjar med att steka ca 3-4 skivor bacon. Sedan tar man ett tortillabröd och smörar det och skivar sedan ost och lägger på. Sedan brukar jag ta salladsblad, strimlad lök, paprika och grurka och lägga på och sedan sist de stekta baconen. Grillkrydda brukar även åka på ibland. Ät.

Pestotoast: Man gör en helt vanlig toast bara det att man har pesto och ost på. När de är klara delar jag toasten på hälften (inte för att det är nödvändigt..). Till det gör jag en sallad med grurka, kruksallad (eller vanlig sallad) och gurka och tar på lite pesto på det. Ät.

Puss och kram god natt Kockmaja. 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare