Livet i norrland

vill ha

Ett etnoinspererat halsband att använda alla varma dagar denna sommar. Ett par skor med lite annorlunda form att dansapromenerahoppaspy ( kanske inte spy) runt i. Sportiga shorts att använda till en helt vanlig vit t-shirt. Halsbanden kommer från JFR, Skorna kan man hitta på Nelly och shortsen på Monki (för ynka 150 riksdaler).

Lite fina grejer bara, och shortsen ska jag se till att köpa så fort det bara går! Annars? Har tillbringat den största delen av min lediga tid till hästen, att bli förkyld, fixa med friggen, sova, äta och en massa annat. Har också bestämmt med en vän att hon ska hänga på till Spanien! Fy fan va jag längtar dit nu... Dock så har vädret äntligen börjat ge med sig och man kan säga att det är sommar. På fredag ska det vara över 20 grader i lilla härnta! Då åker benen fram, eller kanske till och med imorgon?

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare