Livet i norrland

Gul sak och havremoppen återigenEftermiddagen har jag ägnat åt pollen helt. Gjort saker man måste göra ibland när man har en såndär fyrbent sak. Till exempel åka bil några mil, käka donken middag i skitiga ridkläder för man inte har tid med normal middag (känns som att folk tror att man ska ställa sig på bordet och skrika: Don't eat my ponys best friend, ungefär), träffa en massa sköna brudar som bor långt bort, köra musten ur låren också vidare... 

Mitt nya linne som jag skrev om att jag skulle visa igår uppenbarar sig på bilden ovan. Älskar färgen, formen, materialet, allt! Dock så syns inte hela vilket är synd men det får bli en annan gång. Från H&M för ca 70 spänn. Finns i vitt och hallonröd också.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare