Livet i norrland

kosmisk havremoppe

Som vanligt när jag inte vet vad jag ska skriva om lägger jag upp en rymdbild. Enkelt att göra och fort går det. Och nu börjar jag låta som en tv-shopreklam också... 

Har förövrigt ridit på en ovanligt fin häst idag. Framme för skänkeln, bogarna var på plats, bakbenen under kroppen och allmänt mjuk. Ni som inte håller på med havremoppar får ta en funderare över vad dessa saker betyder. Puss och gonatt.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Moa

Hej!
Jag vill bli en sån modell som du men jag vet inte hur hjag ska börja vad tycker du?
fråga 2: Jag tycker jag är för tjock hur ska jag kunna bli smal? jag väger ungefär 10kg för mycket...
Tack för snabbt svar:)

Svar från Livet i norrland

Mitt första tips är, sök till en agenur! Det finns många, t.ex. stockholmsgruppen.se, mikas.se, imgmodels.com osv... sedan klickar man sig vidare om hur man går till väga. Oftast brukar det vara att man ska skicka in osminkade helkropps och ansiktsbilder och skriva storlek, längd, skostorlek osv. Hoppas jag är till hjälp!:)

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare