Livet i norrland

Det regnar after eight


Bokstavligen.

Jo, nu när vi låg ute i solen och pratade om allt och inget hände något minst sagt märkligt. Mitt ifrån ingenstans kom en After Eight visslandes genom luften, bara sådär. Titta upp i luften och ingen var där, inte ens en fågel. Tittade runt, ingen där heller... Plasten och allt var kvar på paketet och förutom en liten vikning i kartongen efter dunsen i gräsmattan så var den hel och hållen. Och yes det är den flygande After Eighten på bilden. Någon som vill smaka?

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: gottegrisen

ta med på skolan imorrn:D

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare