Livet i norrland

Snygga saker
2 saker som jag gärna skulle låta slinka in i min garderob. Båda kommer från gina. Dock så kommer kjolen inte ut i butik förän i maj men då jäklar blir det hänga på låset. Det Isabel Marant inspereade batiklinnet skulle jag matcha till vita jeansshorts och sneakers (converse) och den bruuuna ben.  Enkelt men sjukt snyggt.

Nu så ska jag ta mig till köket för att göra lunch/middag. Är sjukt trött i armarna efter att ha flaggatgogodansat hela förmiddagen så mat kommer sitta bra.

Bilderna är från Angelica Blick och Victoria Törnegren 


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare