Livet i norrland

denim & sunshine|  jacka Levi's  |  t-shirt H&M  |  jeans Cheap Monday  |

Idag har jag bland annat hunnit med att vara på skolan, ta en snabbis på stan och jobba. Har också ätit så mycket choklad att jag tror det kommer ta ett tag innan det bruna föremålet når min tunga igen... Fast om jag känner mig själv rätt så tar 'ett tag' inte så lång tid i min regelbok. Ni vet ju hur det gick med skoförbudet?

Idag hade jag i alla fall på mig min nya underbara denimjacka från Levi's. Mor och far såg den i köpenhamn och trodde att den skulle göra mig mycket glad och det gjorde den! Ska dock fixa och trixa lite med den så jag får den precis som jag vill ha den. Känns bra redan nu... 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: lf

Vem hjälper dig att ta alla snygga bilder?? Eller använder du stativ? :)

Svar från Livet i norrland

Jag använder stativ nästan hela tiden men det händer ibland att syrran får hoppa in och leka fotograf! Dock så får jag stå för inställningarna eftersom hon inte förstår sig på det...

Skrivet av: jooo

snyggt! Tänkte på en sak, hur många converse skor har du?

Svar från Livet i norrland

5 - 10, har ingen aning !

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare