Livet i norrland

Akta dig, annars

Lite så ser jag ut på den nedre bilden (faarliig). Bredvid mig där så har jag mitt kommande kvällsfika. Ovanför mig syns det ett par vita jeans som jag är galet glad att jag inhandlat (från Bikbok). Ovanför och brevid dom är det ett par jeans jag ska fixa till ett par shorts och sedan ge till en vän. Hittade dom Second Hand för 20 spänn men dom var för stora...

Sista bilden visar det som låg i mitt påskägg och sedan var det inga fler bilder! Ska förövrigt göra mig ordning för att åka ut och ge min lilla häst mat och sedan handla. Jag och min syster är nämligen hemma själva och håller på införskaffa lite välbehövliga vuxenpoäng osv. Har gjort bra ifrån oss hittills! Arå men nu håller jag på frysa knäna av mig p.g.a. en öppen dörr. Nu går jag och stänger den.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

Vilken är den bästa second hand affären i Härnösand??:)

Svar från Livet i norrland

Härnösand har ju bara Röda Korset och Erikshjälpen(något jag gärna skulle vilja göra något åt) och det går i perioder när det gäller vilka som är bäst eftersom de får in olika bra saker hela tiden. Dock så tycker jag nog röda är något bättre just nu!

Skrivet av: vilma

beställde du dina jeffrey campbell lita skor? :)
isåfall från vilken hemsida?
om du inte gjorde det, från vilken affär köpte du dom?:)

URL: www.vilmaingemarsson.blogg.se

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare