Livet i norrland

Badboven

Okej, nu är det så att någon/ra har börjat roa sig med att ta saker av andra på badhuset. Nu är jag dock väldigt gla att det inte har hänt mig men ge fan i Tove. Tänkte visa den fina text hon skrev till Badboven på facebook: 

Tjo, najs att du tog min väska, ännu mera najs att du va snäll att lägga ut mjukisarna och hårborsten innan du tog den!! Det värmer att det finns personer som du♥ Har du tur så fick du några huvudvärkstabletter som du gärna kan få sätta i halsen.

 Texten rörde mig på djupet och jag tror jag vill gifta mig med Tove för att hon är så poetisk.
Nej men på riktigt. Den obotligt ädla Badboven gjorde ett drag och tog en annan bruds skor igår. Ett par helt vanliga vita converse (hade det varit så hade Badboven lika gärna kunnat få mina om det var panik). Om det är någon som vet en person som brukade gå utan skor innan den 16/4-2012 men som nu äger ett par Converse så kan du/ni ju höra av er...
För er som undrar så fick hon som blev bestulen på skorna cyckla hem med bara strumpor. Vet att personen har tagit en hel del annat också men det orkar jag inte skriva om...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: väsklös person

jag såg någon som gick utan skor i somras på smitingen... skulle ju kunna vara den personer för jag såg hon idag igen och då hade hon skor.. jätte wierd!!!

Svar från Livet i norrland

siiiiiick

Skrivet av: Your BIGGEST fan <3<3<3<3

nääääämen

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare