Livet i norrland

Min dag såhär långt


Okej, jag är död. Har efter att ha vaknat klockan 6 hunnit med en hel del saker. Jag har tävlat på min fyrbenta kompis i Bräcke. En resa som tar ca 2-3 timmar med transport och hela grejen. Han gick helt ok och sedan vände vi hem och lika lång tid tog det och sedan var vi hemma igen. Då gjorde jag något som det var länge sedan jag gjorde.

Jag gick ut och sprang.

Frivilligt dessutom, men bara där för har jag betämmt mig för att balansera upp min hurtiga handling med lite pizza. Sedan ska jag sova gott och länge men uppdatering ska jag försöka fixa till ikväll.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: nikolina

kan du inte göra ett kollage me konfirmationsklänningar? =) jag behöver verkligen hjälp!

Svar från Livet i norrland

Ska börja göra bal-skolavslutnings-konfimations inlägg snart så vänta bara!

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare