Livet i norrland

skoprat

Hittade dessa otroligt fina skorna på cheap mondays hemsida och jag gillar den klossinspirerade klacken son vissa av skorna har. Doch så var den spikrakaklacken bara föööör cool... Vet att Acne har något liknande fast då i form av hela ankelboots(som på något skumt vs tydligen ska vara jättestadiga) i mocka.


Usha, mitt skostop ger bara mitt beroende ännu mer besatthet... men nu måste jag komma till det jag egentligen ville skriva. Jag fick en fråga om hur lång jag är och hur lång jag blir med mina Campbells på fossingarna. Min vanliga längd är ca 173 cm men med mina höga dosor så blir jag inte mindre än 186 cm lång. Kan tänka mig att det känns sjukt för många men har man gått så långt från sin vanliga längd tillräckligt många gånger så blir man faktist van även fast man ständigt får uppenbara komentarer som "vad lång du är" så blir det lite som en del av kroppen snarare än ett par styltor.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare