Livet i norrland

Maja shoppar


Tjena!


Isabella Bergh heter jag och är 15 år och bor i Sundsvall men jaja nog om de, tänker gästblogga här pga en sak, jag tänker nämligen berätta hur de är att shoppa med Maja...


Som till exempel idag, Maja skulle hjälpa mig att hitta nya shorts och en ny skin jacka och typ inget mer. Ja de började med att vi gick in på Gina (efter mååååånga stopp på butiker som man gick förb). Men när vi väl kom in så stannade hon vi ingången och bara stirrade och till slut sa hon: ååhh vilken fin! och gick fram till ett linne och stod och kollade på de ett bra tag, sen tog hon med sig tröjan och sa: nu ska vi leta shorts till dig! Också bokstavlingen hoppade hon iväg långst bort i butiken och tog fram ett par shorts och sa: ta! och sprang iväg till nästa och sa: ta! och så gjorde hon 3 ggr till så hade 5 shorts med mig in till provrummet och när jag skulle testa sa hon: åh Issa jag vill köpa den här tröjan! Sen gick hon iväg igen och kom tillbaka: Issa jag hittade ett par jätte snygga vita byxor!! Men de slutade med att hon inte köpte nått... Och i varje och verkligen VARJE butik ska hon kolla på VARENDA sak som finns där... ganska jobbigt om man själv inte är så intresserad...  Men ja ändå roligt! Sen har hon och jag en helt annan syn på mode.. Jag är ingen sån som sitter och läser ELLE tidningar och vet knappt va affärerna där jag köper mina kläder heter osv medan Maja är helt annorlunda! Hon vet typ va varenda klädesplagg kommer ifrån och vem som har gjort de osv.. fattar inte hur hon kan asså!


Men ja de var väl de jag skulle skriva, inte alltid enkel att shoppa med en mode expert! 


P.s så skulle jag hälsa att Maja är en perfektionist med sin blogg (får inte ens skriva smilisar...) och de är en anledning till att hon inte bloggar så ofta. 


Ha de gött! 


Isabella Bergh


www.isabellabergh.blogg.se 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare