Livet i norrland

SkuggaFör er som inte visste det så är jag en sån person som nästan aldrig sminkar mig. Då jag har det är det oftast på något finare eller vad man ska säga. Vill ha en anledning till att sminka mig. Jag tänkte iallafall visa dessa skuggor jag hittade i spanien. Skulle vilja ha något bättre i samma färger till de gånger det skulle råka hända att jag sminkar mig men eftersom jag aldrig sminkar mig köper jag inte smink heller, så det lär ändå aldrig bli av...


Nödvändigt inlägg det kändes som helt plötsligt.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Johanna och Sara

Vi ger nu bort en av våra tavlor!

Var gärna med i vår tävling där vinnaren får en tavla och en publicering på bloggen,
Gå in på:
http://geminaarts.blogg.se/2012/march/vinn-en-tavla.html

om du inte gillar reklam ber vi om ursäkt.

URL: http://geminaarts.blogg.se
Skrivet av: Besökare

Kan du inte lägga ut fler dagen?? Du har så sjuikt snygg stil!

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare