Livet i norrland

Vårskrik

Bild 1: Påskliljor som sjunger på sista versen. Bild 2: Min klädställning. Bild 3: Nya armband från lindex. Bild 4: Elle(älskar de unika omslagen man får som penumerant) Bild 5: Mitt senaste secondhand-kap. Bild 6: Ett tyg som jag har stora planer med...


 


Åh, vår säger jag bara. Hur skönt som helst när man inte känner sig tvingad till att ta på sig det tjockaste(och oftast fulaste) man äger. Solglasögonen åkte på för första gången i år dessutom. När jag och Ebba skulle köpa presenter till en vän som nyligen fyllt år tog vi cyckeln ner på stan och lät några vårskrik ta sig från stämmbanden och ut genom gapet.


 


Underbar känsla att höra ens röst eka över hela nybron och nattviken, men blickarna man fick från folket i omgivningen var dock inte lika underbara. Jag förstår dock de. Vad skulle jag gjort om jag såg två brudar vingla runt på en cyckel samtidigt som de skriker söder deras halsar? 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare