Livet i norrland

Sporta


Gjorde ett lite ihopplock av saker från monki, modekungen, nelly, weekday, gina, lindex och chicy. Den här gången fick det gå i sportens tecken. Dock så kommer jag att vänta med att bära saker i stil med detta fram tills det blir varmare tider så man får använda sig av sportiga shorts, som de rosa sakerna från gina till exempel(började nästa dreggla vid åsynen utav dom...) och till det en simpel vit t-shirt och höga dosor. Något i stil med creepers skulle inte heller sitta fel.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: anonymmmm

Hur gjorde du kanten på dina shorts så fransiga?:)

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare