Livet i norrland

You know I’m not asking much of you, Just sing little darling, sing with me
Kolla in vilket snyggt set jag inhandlade på H&M idag. Mycket fint och jag gjorde en ganske vågad sak(som jag brujar göra ganska ofta): Jag hoppade över att prova sakerna men ack så bra det satt! Nöjdare än nöjdast men skärpet på bilden som man fick med kommer jag noog byta ut till mitt favoritskärp eller bara köra på inget alls! 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: memlan bergh

satan va snyggt!

URL: www.emeliebergh.blogg.se
Skrivet av: isabella bergh

du gillar h&m du ;)

URL: isabellabergh.blogg.se

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare