Livet i norrland

En ofrivillig bloggpaus


Den senaste veckan och vecka som gått har bestått utav en massa tid ute hos min fyrbenta vän, tafatta försök till att orka ta bilder(som aldrig har slutat bra eftersom jag inte har något minneskort just nu), och roligast av allt nästan: praktik inne på Vera Moda och Tetre i stan. Praktiken kommer hålla på hela vecka ut och de två dagar jag hittills har spenderat där har varit väldigt roliga!


 


När det kommer till minnneskort så ska jag faktist förbi expert imorgon och köpa mig ett nytt så jag kan visa allt nytt jag köpt, för det är en hel del kan jag berätta. Det ofrivilliga bloggpausen är härmed slut och imorgon börjar jag uppdatera som vanligt! 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Jönzoonligan

Du är så snygg Maja!!!!!!!

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare