Livet i norrland

När mitt undermedvetna äter upp mig inifrån...


Ja, och ungefär ett år är jag här igen och undrar om jag saknar en del i min hjärna. Ja nu har jag kastat mig in i något jag inte kan dra mig ur och jag får bara hoppas på det allra bästa. Mina nerver skriker just nu saker till mig som: Du SUGER. Du kommer ALDRIG klara det. Lika bra att ge upp.


Under tiden går jag runt i hoppet om att jag är tillräckligt balanserad för att inte snubbla någon stans och bryta benen. Som grädde på moset så läste jag just ett horoskåp på mitt stjärntecken kräftan där det stod: Du sätter ribban högt, vilket skapar problem när du inte klarar av att leva upp till dina egna förväntningar.


Nu undrar ni säkert vad jag oroar mig så mycket för och svaret på den frågan är, imorgon ska jag sjunga, dansa och gud vet vad på Härnösands teaterscen. Varför jag oroar mig för att bryta benen har med förra året att göra då jag ett tag nästan inte kunde ställa upp på konserten eftersom jag blev sparkad dagen innan( http://livetinorrland.bubbleroom.se/2011/03/10/go-kvall-gott-folk#comment ). Beskrivningen jag gjorde då var dock väldigt mild om man jämnför med hur det egentligen var och jag har sett till att ha hästar inom ett väldigt behörigt avstånd idag...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare