Livet i norrland

Vad hände?Ja, vad hände? Tittade in på Angelica Blicks blogg och såg att hon vait inne på gina tricots presskontor och kolla in godbitarna som hon hittade där! Dom övre kommer jag att SLÅSS för om jag nu så måste. Jag har gett upp när det komer till runwaydreamz-shortsen men dessa är så snarlika att det är lite läskigt... måste ha, måste ha, måste ha.


 Dagen till ära så har jag Ebba och Elin varit på  birsta och firat Ebbis födelsedag! Fick med mig 4 saker jag ska visa så fort jag bara kan. Hittade också en klänning som jag funderar på att ha på skolavslutningen(ute i god tid jag vet) som var hur fin som helst! Men jag väntar och ser...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare