Livet i norrland

Marni at H&M


Att H&Ms designersamarbeten oftast misslyckas är jag nog inte ensam om att tycka. Versace försökte till hösten men bland de sakerna hittade jag bara två saker som jag tyckte var ganska snygga, en gul paljettklänning med v-ringning i ryggen och en bomberjacka med tropiska motiv, annars inget.


Men nu har det äntligen börjat likna något! Consuelo Castiglioni, designer för Marni har tillsammans med H&M fått fram bland annat dessa plagg och gud så fina saker! Den blockfärgade klänningen, skorna och lack-jackan blev mina favoriter! Speciellt skorna...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare