Livet i norrland

när våren och sommaren knackar på dörren


|  kavaj Modekungen  |  skor Nelly(tror jag)  |  ryggsäck River Island  |  shorts Top Shop  |  ringar Monki  |  örhänge JFR  |  blus  Monki  |  tröja Weekday  |  shorts Top Shop  |  nagellack Deborah Lippman  |


 


Har hittat en hel del fina saker som visar hur jag vill gå klädd till våren/sommaren. Metallic, pasteller, glitter, brunt läder, mönster, fjädrar o.s.v. En sak till jag viljat få med är svart lack. Till exempel på shorts, skor eller väskor. Inte direkt ett vårmaterial/färg men till pasteller så gör det sig faktist väldigt fint!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare