Livet i norrland

finaste dosorna

Här är några utav mina skofavoriter inför våren. Vill ha glitter eftersom det bara inte går att slita ögonen ifrån gnistrande saker, inte ens när vintern är slut. Jag vill ha dojjor med platå, gärna i trä och väldigt höga! Jag vill ha creepers eftersom jag fallit för fulsnygg-heten i dom. Jag vill ha beiga pumps. Och dom måste vara perfekta, annars... Jag vill ha loafers eftersom den maskulina skon är så fin att använda till femenina looker. Blir kontraster och det är bara mycket bra i mina ögon.


Sedan vill jag ha skorna uppe i högra hörnet från monki, men sedan uppstod ett problem. Jag svor innan julafton om att om jag fick mina kära lita skulle jag inte köpa några fler skor på hela året, och jag har lyckats hittill men då har det bara gått 22 dagar på 2012 och det är ganska många dagar kvar...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare