Livet i norrland

Details|  väst Cubus  |  tröja h&m  |  halsband bikbok  |  skärp gamalt  |


Haha! Höger och vänster, vilken vettig människa håller inte koll på det? När jag kollade komentarerna från igår såg jag att jag hade skrivit att 'jeansjackan' till höger var hur snygg som helst när jag egentligen menade väster. Har aldrig varit särskilt bra på att hålla koll på sådana saker. Förut visste jag inte vad som var gurka och vad som var morot ens... och när det kommer till namn så är jag ännu värre. 


Nu ska jag i alla fall dra till min häst och ta en runda med honom. Ses ikväll?

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare