Livet i norrland

Instagram och ett utbrott...Jag har ett ganska så stort utbrott just nu eftersom datorn som jag har alla mina bilder på har ett litet problem. Jo det är såhär, om man tittar på ett filmklipp på den datorn så startar den om sig innan det äns har börjat. Nu är det ju så att nedanför min header så finns det en länk och det är ett litet filmklipp... Så datorn har gjort samma sak om och om igen och jag har inte fattat problemet för än nu... så jag kommer att använda mig utav min minidator framöver(mycket seg liten rackare) och göra mitt bästa när det kommer till bilder!


En sak jag glömt att berätta är att mitt instagram har nått över 100 followers! Inte jättemycket direkt men bra ändå tycker jag. Så följ mig på majaan om ni inte gör det redan!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare