Livet i norrland

walk, walkNu mina vänner ska jag framföra min åsikt angående det som visas på bilden ovan, nämnligen klackskor. 


Många verkar ha en regel att vissa personer inte borde ha klackskor, på grund utav ålder, längd också vidare. Vad är det för skitregel? Vem som helst får ha på sig klackskor, det är ju hur najs som helst att vara lång.


Mina första klackskor var kanske 3 centimeter vilket är ingenting, men ändå så reagerade folk över det. Haha, nån gång blev jag till och med kallad för klacken när jag hade dom där otroligt 'höga' dosorna på mig. Jag tyckte det var hemskt att använda klackar då för att klick klack ljudet förföljde en vart man än gick men när det ljudet mött öronen tillräckligt många gånger så var jag van. 


Så, har du ett par klackeskor du vill använda, tveka inte! Dock så är det en sak som man borde träna på innan man spinger ut på gatorna och det är kunskapen i att kunna gå i sina dojjor. Det gör alltid lika ont i hjärtat av att se någon snubbla, släpa eller stappla sig fram i ett par klackskor som den inte kan gå i. Då ser det bara illa ut. Träna, träna, träna!


Annars säger jag bara, work it och tveka inte en enda sekund! 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare