Livet i norrland

Slockholm


Stockholm är lämnat bakom ryggen och även fast jag utan klagomål stannat i huvudstaden så gillar jag Härnösand. Kläderna jag inhandlat är mina nya favoriter och jag vill aldrig ge bort dom. Punkt. Slut.

När vi snackar dom bästa butikerna så hann jag aldrig in på acne archive(sorgen jag kände när jag insåg att jag inte skulle hinna dit=obeskrivlig) men jag fann några andra favoriter. Weekday vintage är verkligen något som gnagt sig in i skallen på mig. När jag kom in ville jag inte ut. Ett ganska nyöppnat monki i närheten utav stureplan var som en liten dröm i verkligheten. Stort och fyllt med deras galet behov-framkallande kläder.

Sist men inte minst idolfinalen. Amanda Fondell. Hennes vackra stämma och ofelbara känsla för musik. Någon glädjetår rann ner från kinden, och juste. Såg ni Ida Sjödtedt klänningen hon hade på sig i det sista numret? Så oerhört fin.


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare