Livet i norrland

#inspertionstouch


Har gått och blivit helt fast i insperations bilder. Jag använder tre olika datorer med egna mappar helt proppade med enbart insperations bilder(iphonen blir en fjärde). Så fort jag ser något som faller mig i smaken sparar jag det i den mappen. Har också en hemlig blogg där jag lägger upp en del utav alla de insperationsbilder jag lägger upp här. Men den tänker jag inte visa för det är min enga lilla skattkista!


Sitter nu och väntar på min pizza som ska anlända snart. Medan jag väntar ska jag dricka julmust och använda min kreativitet till att göra någon slags förrätt med. Men det får vi se hur det går med...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare