Livet i norrland

Q/A

Från: VIKTORIA PIIRAINEN


jag måste bara säga att du är lätt den med snyggaste klädstilen och bästa modebloggen i stan maja! jag förstår inte vart du får allt ifrån!
kommer du vara med på modelljakten imorgon? hörde att du hade gått vidare!


Svar: Haha, oj man tackar så jättemycket! Jo det gjorde jag men kom inte till stockholm vilket var synd.


 


Från: SANNA


Hej kan inte du visa ditt rum i bilder?


Svar: Det är så att jag faktist fortfarande inte är klar på det. Det är fortfarande lite saker jag ska ändra på men bilder kommer! De lovar jag på.


 


Från: BESÖKARE


kan du visa bästa köp och sämsta köp? och vad som man ska köpa till hösten/vintern?


Svar: Det är becksvart ute så bilder blir svårt att få till men jag kan berätta i alla fall! Mitt bästa köp är helt klart min vita skjorta! Den är underbar och jag köpte den egentligen mest i farten utan att veta hur användbar den egntligen var. Dock så behöver jag en ny nu...
Mitt sämsta köp... Det är nog ett armband jag inte köpte för allt så länge sedan inne på cocoo i Stockholm. Jag var först inte helt säker på om jag skulle köpa det med tanke på hur oanvändbart det skulle vara, men jag slog till ändå men tron om att jag köpt ett armband för 149 spänn. Det visade sig att det kostade 249 kronor. Det märkte jag dock inte förän på vägen hem och jag har bara använt det armbandet en gång... 


köptips till hösten/vintern är (om ni inte redan har det) baskläder! Det är det bästa man kan äga i klädes väg för de är så mycket lättare att bygga outfits med bra baskläder.


 


Från: LINDA


Beskriv din stil!:D


Svar: Skitsofrenisk! Blandad! Kan gå från att ena dagen vara rockig till att bli uppklätt damig till att bli lite boho till att bli något annat.


 


Från: BESÖKARE


Lägg ut mer modellbilder då du rider maja(:
Men hjälm förstås ;)


Svar: Dom bästa jag har är utan hjälm men hoppas det inte gör något! Här kommer 2 bilder. Carlo må va dum ibland, men när han är så jäkla söt går det inte att inte förlåta honom!


 Från: ISA TUNAK TUNAK TON

tjeeeenare majzan!! jag skulle ju kunna fråga irl, men kan ju vara kul för dig att få en extra fråga här, måste bara klura ut nått aehe...... okej, vad tycker du är snyggaste trenden i höst Seeya lingonbabe!;););)

 

 

 

Svar: Svår fråga men om jag ska välja en så är det nog mönster och material mix! Att banda olika mönster och material med varandra är nästan alltid snyggt om man gör det bra. Bland annat Dries Van Noten bjöd på några snygga mönstermix-kreationer i deras f/W 2011 kollektion! See you too lingonfriend!

 

 

 


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare